Zonsopgang op donderdagochtend

Vanmorgen ben ik, zoals gewoonlijk op donderdag, op het fietsje naar het werk gegaan. Maar dit keer gewapend met m’n fotocamera. Ik had deze week al een paar keer de zonsopgang gezien en baalde toen dat ik geen camera meegenomen had. Dus vanmorgen ben ik vroeger dan gewoonlijk op de fiets gesprongen. Iets te vroeg, bleek later. De zon was nog niet wakker. Dus met een beetje geduld heb ik de zon zien opkomen. Nooit  beseft dat het zo snel gaat ! Maar de zon werkte goed mee en zo heb ik onderstaande plaatjes kunnen schieten.

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

sunrise on a thursday morning

Comments

comments

This Article Has 5 Comments
 1. Hella

  WAUW!!! Mooi, zeg!!

 2. Evelien

  ik moet voortaan toch wat vroeger opstaan zie ik, wat schitterend!

 3. Anouk

  Zou ik ook vaker moeten doen, gewoon op stap met de camera!! Oke zo vroeg is nog even een probleem.

 4. marco

  Half 7 is toch niet vroeg ?

 5. willem

  hallo marco zo wil ik ze ook wel heb je nog tips behalve
  dat ik vroeg mij bed uit moet?? o.a.instelling van de camera
  is het niet te scherp het licht voor je ogen en de chip van je camera
  maar ze zijn wel mooi hoor zeker met die lucht met die stralen van de zon de laatste foto groetjes willem uit rotterdam

Comments are now closed.