Zolderverbouwing: de 1e week

We laten de zolder verbouwen. Dat kunnen anderen beter dan ik…

De zolder verbouwing
Zoals we de afgelopen 10 jaar de zolder hebben behandeld.

De zolder verbouwing
De dag voor de verbouwing.

De zolder verbouwing
Dag 1

De zolder verbouwing
Dag 2

zolder: dag 3
Dag 3

Zolder: de verbouwing
Dag 4

Comments

comments

This Article Has 3 Comments
 1. Thijs Wartenbergh

  Beste mensen,

  Voor De Telegraaf schrijf ik regelmatig over verbouwingen. Die rubriek heet De Bouwplaats. Daarbij vertellen ze hoe de verbouwing aan hun woning is gegaan, waarom ze de verbouwing gedaan hebben, of ze er tevreden over zijn etc. Zou u aan zo’n verhaal willen meewerken? Ik kwam uw indrukwekkende verbouwing van de zolderetage via internet tegen. Het is mooi geworden!
  U zou me er een groot plezier mee doen als u wilt meewerken. Ik zit enigszins in tijdnood, vandaar. U krijgt vooraf het verhaal te lezen, dus u kunt dat eventueel aanpassen.
  Kunt u mij, als het kan maar z.s.m., laten weten of u dat wilt? Ik kom dan graag, eventueel morgen, zo 6 juni, bij u langs.
  Als u, ter controle, mijn naam intikt bij De Telegraaf via Google dan krijgt u een indruk wat ik bij de krant doe.

  Met vr. groet
  Thijs Wartenbergh de Telegraaf 06 1094 5032

 2. Aldo

  Hoi Thijs,

  Stuur mij even je e-mail adres als je wilt, ik heb misschien een aardig stukje voor de krant voor je.

  Groetjes, Aldo

 3. mark hamers

  hey thijs ik kan je email niet vinden. als je volgend jaar weer schrijft over de herdenking op de dam, ben je dan bereid om te vermelden dat de duitse ambassadeur er niet welkom is ondanks 65 jaar antifascistische propaganda in duitsland. onze verzetshelden willen nog steeds geen vrede sluiten helaas. alvast bedankt

Comments are now closed.