The Notorious IBE

Gisteren ben ik naar The Notorious IBE geweest. IBE staat voor International Breakdance Event. Met andere woorden breakdancers van over heel de wereld verzamelden zich gisteren in Heerlen om daar te laten zien wat ze kunnen op het gebied van breakdance, popping, locking en wat al niet meer. Verspreid over 6 locaties waren er allerlei battles te zien. Na een autorit van 2 uur was ik in Heerlen en kon eigenlijk direct beginnen met foto’s maken. op elke hoek van de straat waren er wel breakdancers te zien. Ik ben zelf op enkele locaties wezen kijken. Foto’s maken was elke keer een uitdaging omdat het overal nogal donker was op wat spotlight na. Dus m’n camera op ISO 3200 en soms 6400 perste ik de hoogstmogelijke sluitertijd uit de camera zonder al te veel ruis te creeeren.

Helaas begon de dag in Heerlen iets minder prettig. M’n gloednieuwe iPhone 4 werd uit m’n handen geslagen toen ik wat aan het filmen was. Dat was het einde van m’n iPhone. Maar om nu weer direct in m’n auto te stappen zonder wat leuke plaatjes gemaakt te hebben vond ik ook een beetje te veel van het goede.

Na uren door de stad gezworven te hebben van locatie naar locatie en met zo’n 800 foto’s op m’n geheugenkaartjes ben ik weer in m’n auto gesprongen en de lange rit naar huis gemaakt. Ik zag vandaag overigens dat ik ook nog op het jeugdjournaal te zien was. vol in beeld (ergens rond de 7:27).

Dit zijn de foto’s die de selectie hebben gehaald. Ook zijn dit 2 filmpjes gemaakt met m’n iphone.In het laatste filmpje is het te zien dat m’n iPhone uit m’n handen gemept werd.

Comments

comments

This Article Has 2 Comments
 1. Elja

  Zitten vette foto’s bij! Geweldig om zo handig te zijn met je lichaam 😀
  Maar man, zuur zeg van je Iphone 🙁

 2. T VAN DER MEER

  JAMMER VAN JE TELEFOON – LEUK DAT JE GEWEEST BENT. HOPELIJK ZIEN WE JE VOLGENDE KEER WEER EN DAN VOOR DE VOLLEDIGE 3 DAGEN EXPERIENCE?

  HIER NOG WAT IBE 2010 VIDEO LINKS
  http://www.youtube.com/watch?v=eTFUxTjNlrY

Comments are now closed.