Texel, de 20 beste met een ‘normale’ camera

Na de 10 beste foto’s die ik op Texel gemaakt heb met m’n Iphone, zijn dit de 20 beste foto’s (voor mij) die ik gemaakt heb met m’n ‘normale’ camera. Waarom 20 ? Omdat ik minstens 2x zoveel foto’s met deze camera gemaakt heb dan met m’n Iphone (1785 met m’n Canon en 640 met de Iphone). Het blijft altijd wel een heel gesjouw die fototas met camera en lenzen. Wat dat betreft is de Iphone toch een stuk prettiger om mee te nemen. Maar ik was wel blij dat ik die tas elke keer mee zeulde. Hoe goed en leuk je met een Iphone foto’s kan maken, het haalt het toch net niet bij de spiegelreflex camera die ik heb.

nu ook met bonus-foto!

Seagull

cat

Flower

Grass

Kite

Seagulls at sea

Sea

Sunset

Hella watching the sunset

Hella

Sunset

airshow on Texel

Butterfly

Clouds

Lighthouse Texel

Raoul

Dennis

Seagull

Hella

Lighthouse Texel

Bonus-foto, Mobiele eenheid:

Mobile team

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Elja

    Wauw.. Je ken het echt hoor Macrootje!
    Flower, Grass, Sunset, Hella zonder bril en die laatste meeuw vind ik de mooiste!
    X

Comments are now closed.