Texel 2011

Texel 2011Jarenlang was onze vakantiebestemming Zeeland. Dit jaar was het wel eens tijd voor iets anders. We hadden veel positieve berichten gehoord over Texel: Meeste zonuren van Nederland, bewolking waait zo over. En nog meer van dat soort opmerkingen. Voor ons een reden om dit eiland eens te gaan bezoeken. Voor de zekerheid hadden we een chalet gehuurd met op het park een zwembad. Voor als het misschien slecht weer zou worden.

Nou, we hebben het geweten. Heel veel storm en regen en af en toe een mooie dag ertussen.  De storm was op een gegeven moment zelfs zo erg dat de tuinmeubelen over het hele terras waaiden. De keuze voor een park met zwembad was een goede zet geweest. Gelukkig hebben we toch nog een paar mooie dagen gehad die we hebben doorgebracht op het strand.
Voordeel van slecht weer is trouwens wel dat je rustig de tijd kunt nemen om wat boeken te lezen. Iets waar ik eigenlijk bijna nooit aan toe kom.

Ik had gehoopt deze vakantie een aantal hele mooie foto’s te maken, maar het is helaas gebleven bij de gebruikelijke vakantie-kiekjes, met een enkele uitschieter. Niet dat ik ontevreden ben over de “opbrengst”, maar ik had op beter gehoopt.
Ook heb ik een aantal foto’s gemaakt met m’n iPhone (in combinatie met de app cameramatic). Ook nu bleek weer dat de iPhone een goed alternatief is voor de grote tas met fotospullen die ik elke keer mee zeul. Volgend jaar maar eens hard nadenken of ik niet de grote tas thuis laat en alleen maar de iPhone mee neem.

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Elja

    Als meer mensen zulke ‘vakantiekiekjes’ zouden hebben zou het veel leuker zijn om andermans fotoalbums te bekijken! Er zitten inderdaad heuuule mooie ‘uitschieters’ bij 😀 Wou dat ik ze allemaal even kon aanvinken. Leuk trouwens dat je er zelf ook op staat 😛 Hahaha
    Enne wat een hot chick heb jij als vrouw!

Comments are now closed.