Terug in de Tijd: Alf – Ben Liebrand Minimix

Vroeger zat ik altijd elke vrijdagavond klaar met mijn casette-recorder om de minimix van Ben Liebrand op te nemen. Deze werd altijd 2 platen over 9 bij Curry en van Inkel gedraaid. Dit is toch wel 1 van mijn favorieten. Misschien omdat ik ook de serie Alf vaak keek. Een mix volgestopt met samples uit de serie. Echt Brilliant ! De enorme collectie mixen (minimixen en jaarmixen, ook wel grandmix genoemd) heb ik bijna allemaal als mp3 op mijn harddisk staan en koester ik. Een stukje jeugdsentiment…

Comments

comments

This Article Has 12 Comments
 1. Omnidextrous

  En dit is een “video” met alleen maar stilstaand beeld omdat???

 2. perry jansen

  Ik ben op zoek naar de minimix van safri duo-mauro picotto-systemf, drie nummers in een mix van juni 2001.
  Waar kan ik die downloaden.
  Met vriendelijke groet,

  Perry Jansen

 3. Gerrie

  Ik ben opzoek naar een mp3 uitvoering van sonny crocket met geweerschoten op de achtergrond, geweldig!
  Alleen heb ik hem op cassette en niet op mp3, kun jij mij hieraan helpen ,alsjeblieft.

  Bvd. Gerrie

 4. Geertjan

  Zeker weten jeugd sentiment,altijd opnemen op cassette bandje, ik vindt in the air tonight van phil Collins de beste mix van Ben liebrand, en de grandmix 2012 is ook weer super!!!!

 5. Pingback: fitflop sale

 6. Pingback: 2019

 7. Pingback: cleantalkorg2.ru

 8. Pingback: #macron #Lassalle

 9. Pingback: a2019-2020

 10. Pingback: facebook

 11. Pingback: facebook1

 12. Pingback: javsearch.mobi

Comments are now closed.