Mist in het Bergse bos

Vanmorgen ben ik in alle vroegte het Bergse bos in gedoken toen in merkte dat het erg mistig was. Een fantastische situatie om zowel foto’s als een flinke wandeling te maken. Vooral dat laatste heb ik gedaan, aangezien ik niet meer wist waar ik ook alweer de auto had neergezet !

Tijdens het uitzoeken en het verwerken van de foto’s ontdekte ik deze bewerking op de foto’s. Deze bewerking geeft precies het gevoel weer wat ik heb bij een herfstige zondagochtend.

Fog in the forest

Fog in the forest

Fog in the forest

Fog in the forest

Fog in the forest

Comments

comments

This Article Has 3 Comments
  1. Ron Cromberge

    Netjes! Goede sfeer! Volgende keer carfinder op iPhone installeren 🙂

  2. Pingback: Roger Vivier online

  3. Pingback: Parajumpers Jakke Salg

Comments are now closed.