minishoot met Raoul

Dit zijn wat foto’s die ik van Raoul gemaakt heb tijdens een minishoot (kwartiertje). Ik wilde weer eens wat foto’s maken met m’n 50mm f/1.8 lens  voor een beperkte DOF. Achtergrond is een witte deur en ik heb met m’n flitser op 1/32 power gebounced via het plafond. Kleine bewerking in Lightroom: witbalans iets aangepast, contrast wat opgeschroeft en wat vignetting toegevoegd. Mijn persoonlijke favoriet in deze serie is de 2e foto.
Eigenlijk heb ik helemaal geen grote fotostudio nodig met fancy lampen en flitsers. Gewoon foto’s maken op de overloop…

Raoul

Raoul

Raoul

Comments

comments

This Article Has 2 Comments
  1. Evelien

    echt een stoere tiener zo!

  2. Ron Cromberge

    Leuke foto’s.
    Iets minder licht in het gezicht Geeft denk ik meer diepte.

Comments are now closed.