Lunchportret

Ik ben de afgelopen weken weer lekker bezig geweest met fotografie. De foto’s van Hella in de Grienden, Een superkorte fotoshoot met 5 jongens (later meer), en dit lunchportret.

Anouska, een collega waar ik veel mee samenwerk wilde graag nieuwe foto’s van haarzelf hebben. Vooral voor het gebruik bij sociale media. Dus zo gezegd, zo gedaan. Tijdens de lunchpauze zijn we op zoek gegaan naar een locatie en uiteindelijk zijn we op een steiger beland en hebben daar een minishoot gedaan. Het is wel de meest vervelende uur van de dag om foto’s te maken, zo met de felle zon, maar dat is dan ook weer gelijk de uitdaging. Ook met dit “lunchportret” merkte ik dat ik nog aardig roestig ben. Maar uiteindelijk is hier ook een set foto’s uitgekomen waar ik tevreden over ben. Ik heb echter niet helemaal voldaan aan de opdracht om een portret te maken die goed te gebruiken is voor alle social media sites. Die foto zal dan een andere keer gemaakt moeten worden.

Dit zijn enkele foto’s uit de complete set. Bij de nabewerking heb ik bewust gekozen voor een bepaalde preset, zodat ik de nazomerse sfeer beter kon neerzetten.

Anouska

Anouska

Anouska

Anouska

Anouska

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Ron Cromberge

    Eerste twee erg goed. De zwart wit iets te hard.

    Keep on the good work.

Comments are now closed.