In de grienden

Vorige week heb ik het stof van m’n camera geblazen en heb sinds een veel te lange tijd weer eens geprobeerd wat foto’s te maken. Ik merkte wel dat ik een hele lange tijd geen foto’s had gemaakt. Wel wat snelle kiekjes, vooral met de iPhone, maar geen foto’s waarbij ik van te voren even nadacht voordat ik op het knopje drukte. Dus ben ik met m’n vaste model naar de Rhoonse grienden gereden om daar vooral te wandelen en wat foto’s te maken. Het weer was fantastisch en door de laaghangende zon en de bomen was het licht geweldig (vond ik).

Eenmaal thuis merkte ik hoe roestig ik eigenlijk ben en een hoop foto’s konden zo de prullebak in. Uiteindelijk heb ik een aardige set foto’s overgehouden waar ik zelf redelijk tevreden over ben (en ik ben eigenlijk nooit tevreden). Het wordt tijd dat ik weer meer foto’s moet gaan maken, want de liefde voor de fotografie is nog lang niet over !

Hella

Hella

Hella

Hella

Hella

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Ron Cromberge

    Ik weet natuurlijk niet hoeveel foto’s je hebt weggegooid? Maar hier zie ik geen stof op zitten 🙂

Comments are now closed.