Dagje Blijdorp

Na gisterenavond goed het weer bekeken, geanalyseerd en bekritiseerd te hebben, hadden we besloten om toch wel naar dierentuin Blijdorp te gaan. Hella had via haar werk kaartjes gekocht. Dus vanochtend op tijd de auto in gesprongen en om half 11 stonden we voor de ingang van Blijdorp. Aan het aantal auto’s te zien was het verschrikkelijk druk, maar dat bleek dus wel mee te vallen. Overal kon je goed kijken en foto’s maken. Ikzelf was er al een paar jaartjes niet geweest. Maar voor Hella en de kids was het echt al jaren geleden. Dus een hoop nieuwe verblijven om te bewonderen. Bijvoorbeeld het verblijf van de ijsberen en van de kaaimannen. Echt geweldig. Wat ik zelf minder vind is dat je bij de Gorilla’s veel verder van de ramen staat. En die ramen zijn ook nog eens beplakt. Maar goed, een 2e Bokito-incident wil niemand meer, toch ?

Naast dat het een leuk en gezellig dagje uit was met Hella en de kids, was het voor mij toch ook te doen om foto’s te maken. En die heb ik dus ook gemaakt ! Wat schiet je toch eigenlijk veel foto’s op zo’n dag. En dan is het de kunst om daarna een goede selectie te maken van die foto’s.
Wanneer ik 2 foto’s maak waar ik super tevreden over ben, dan kan mijn dag niet meer stuk. En ik vind zelf dat ik die wel gemaakt heb. Hieronder staan, voor mij, die foto’s. Natuurlijk heb ik ook een slideshow met de geselecteerde foto’s.

A day at the Rotterdam Zoo (blijdorp)

A day at the Rotterdam Zoo (blijdorp)

A day at the Rotterdam Zoo (blijdorp)

Comments

comments

This Article Has 3 Comments
 1. Ron Cromberge

  1 IJsbeer
  2 Pinguins ?
  3 Marmot

 2. Ben

  Uhh, die ijsbeer is echt geweldig!

 3. Elja Schop-Wesdijk

  Die eeeeeeeeendjes 😀 Whahahaha!! 😀

Comments are now closed.