Botter Buurt BBQ

Een aantal maanden geleden hadden een aantal buren het idee opgevat om een buurt-bbq te organiseren. Een aardige klus, als je het mij vraagt, maar wel een enorm leuk initiatief. Zij zouden de de BBQ’s en het vlees en dergelijke regelen en aan ieder van ons was gevraagd om wat te drinken en je eigen stoel mee te nemen. En gisterenavond was het dan zo ver: de allereerste Botter Buurt BBQ ! Met onze drank en stoel onder onze arm liepen we naa een van de speelpleinen. Dit plein was opgeleukt met slingers, ballonnen, party-tenten en natuurlijk gas-BBQ’s. Eten was er in overvloed: Vlees, vis, salade’s, brood.

Buurman voor buurvrouw druppelden het plein op totdat het plein gezellig vol stond/zat met buren. Sommige van die buren kende in niet eens ! Schandalig eigenlijk, dat je jaren in de zelfde straat woont en elkaar nu pas voor het eerst ziet. Daarom was deze BBQ zo’n geweldig initiatief. Zo ontdekte ik dat er nog meer fotografen in de buurt wonen. Toen het eenmaal donker was en iedereen genoeg te eten had gehad, werden de vuurkorfen aangestoken. Hartstikke gezellig, maar toch hield ik m’n hart vast met al die kleine kinderen die graag een stuk struik in het vuur wilden gooien. Gelukkig liepen er genoeg volwassenen rond om hen in de gaten te houden. Al hoewel sommige volwassenen weer klein worden als ze dicht bij een vuurtje staan.
Zelf zijn wij wat eerder naar huis gegaan omdat we nog eea te doen hadden ter voorbereiding van Dennis z’n 13e verjaardag. Maar volgens mij heeft de rest van de BBQ-gasten het feest met vuurwerk afgesloten.

Deze BBQ was een geweldig en gezellig initiatief en wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Dames van de organisatie, Bedankt !

Zelf heb ik tijdens het eten nog wat foto’s gemaakt en dit is een impressie van de allereerste Botter Buurt BBQ.

Comments

comments

This Article Has 6 Comments
 1. Jacqueline

  Wat een su-per leuke foto’s!!!!!!!!

 2. Anita

  Hallo lieve buurtjes,

  Spijt van de verhuizing… niet echt, maar als ik deze foto’s zo zie, mis ik de gezelligheid van de Botter-buren wel!!! Wat een feest, en wat zijn de kids groot geworden en ik zag ook een nieuw klein
  Botter-kotertje erbij!!! Het is dat ik geen icoontje kan toevoegen, maar een traantje wegpinken bij deze mooie foto’s… ja!
  xxx

 3. Barry

  Het was gezellig zaterdag, volgend jaar weer!!!

 4. Chris & Lara & Elianne

  Deze reportage kan zo door naar de Schakel… Een mooie impressie van deze super BBQ !

 5. Botter 37 / Wim, Micky etc.

  Wauw Marco, geweldige foto’s, hier en daar een tikje confronterend…voor mij dan….maar goed het was super gezellig en ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de foto’s die je van dat kleine kereltje van ons hebt genomen…….

 6. Hans

  Marco,

  Beetje late reactie, maar zou je mij de foto’s waar ik op sta kunnen mailen? Vooral die met die ballon voor m’n kop wil ik graag hebben.
  Ik zou er erg blij mee zijn!

  Groeten,

  Hans van der Sluys

Comments are now closed.