Weekendje Veluwe – Deel 2

Afgelopen weekend ben ik een paar dagen wezen kamperen. Alleen. In een tent.

Ook de zondag had ik mijn wekker weer om 5:15 gezet in de hoop nog iets van herten, reeen of zwijntjes op de foto te kunnen zetten. Dus liep ik rond 5:45 alleen in het bos. Ik zag alleen een wegsprintend hert die ik helaas niet op de foto heb kunnen zetten. Voor de rest was er alleen de oorverdovende stilte op wat vogeltjes na.
Ondanks dat er een wandelroute met rood was aangegeven lukte het mij toch om te verdwalen (soort van). Maar gelukkig biedt google maps uitkomst en liep ik maar 2x hetzelfde rondje.

Na de ochtendwandeling heb ik een heerlijk ontbijtje gemaakt (gebakken eieren met wat ham en een grote beker thee). Daarna nog even in het restaurant een kop koffie gedronken en mijn spullen ingepakt. Ik moet zeggen dat het afbreken van een tent toch iets sneller gaat dan opzetten! Om 11:00 was de auto weer volgeladen en ben ik naar de Posbank gereden. ik had op internet opgezocht wat in de buurt nog mooie wandelroutes had en kwam uit op de Posbank. Eerst heerlijk gelunched in het paviljoen daar en toen de “zwarte route” gelopen. Een erg mooi en fotogeniek gebied. Maar ook zonder fototoestel is het genieten van de rust en stilte daar. Tenminste, zolang je niemand tegenkomt.

Al met al een zeer geslaagd weekendje en zeker voor herhaling vatbaar !

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Hoge veluwe - Posbank

Comments

comments