Weekendje Veluwe – Deel 1

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst echt wezen kamperen. Op de Veluwe met alles erop en eraan. Alleen in een tentje met een klein klapstoeltje en een krukje die ook als tafeltje te gebruiken was en niet te vergeten mijn 1pits gasstelletje waar ik soep en eieren op kon klaarmaken. Het opzetten van de tent had ik thuis al geoefend en kon dus niet misgaan. is ook bijna onmogelijk met deze tent. een paar stokken erin, wat haringen in de grond en klaar ! Het enige wat nog echt mis kon gaan was het weer. Het had de afgelopen week goed gespookt op de Veluwe volgens de kampinggasten. Alles stond op de kamping onder water. Ik had gelukkig alleen vrijdagavond wat regen en gerommel van het onweer. Zaterdag was een Prachtige en warme dag.

Zaterdag had ik de wekker om 5:15 gezet zodat ik vroeg op mijn fiets een tochtje kon maken in de hoop nog wat diertjes te kunnen zien. En gelijk na 10 minuten fietsen stond daar een hert op het fietspad ! Gelukkig voor mij bleef ze prachtig poseren en kon ik wat foto’s maken. Elke keer een paar stappen dichterbij totdat ze het zat was en de bossen in dook. Later die ochtend zag ik een ander hert in de bossen wegrennen. Na deze vroege fietstocht heb ik een stevig ontbijtje gemaakt en ben weer op mijn fiets geklommen om zo de Hoge Veluwe te verkennen. Wat een enorm prachtig mooi gebied is dat. Mooie afwisselende landschappen. Helaas geen enkel hert of zwijn gezien. Reden genoeg om nog eens terug te gaan !

’s Avonds heb ik mezelf getrakteerd op een heerlijk kogelbiefstukje en zodra de zon onderging ben ik in mijn tentje een filmpje gaan kijken. Een beetje luxe mag ook met kamperen !

 

Campinglife

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Comments

comments