Sint Maartenszee 2015

De afgelopen 2 weken hebben we doorgebracht in een huisje in Sint Maartenszee. De eerste week aardig weer dus zoveel mogelijk op het strand doorgebracht en gewandeld. Erg mooie omgeving en dit liet ons wederom weer zien dat Nederland een prachtig land is, mits het weer mee zit. De tweede week werden we geplaagd door de heftigste zomerstorm sinds 1901 en de nasleep er van. Veel regen en storm. Maar ondanks alles toch nog een aardige vakantie gehad.

Ook had ik mn nieuwe camera meegenomen. Dit jaar geen gezeul met een grote fototas met allerlei lenzen en toestanden. Nee, gewoon mijn nieuwe fuji X-pro 10 cameraatje met een paar kleine lensjes. Ideaal om overal mee naar toe te nemen ! En ik ben ook nog eens aardig tevreden over de foto’s die ik gemaakt heb. Dus die grote, zware canon gaat definitief de deur uit ! Met de opbrengst daarvan kan ik mooi nog wat aanvullende lensjes en filters kopen die ik nu nog mis.

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Pingback: Jaaroverzicht 2015, soort van.. - botter17

Comments are now closed.