Rondje Rotterdam met de X-T2

Twee jaar geleden heb ik gekozen om over te stappen van een spiegelreflex camera naar een mirrorless camera door een Fuji X-Pro1 aan te schaffen. Een camera die ik met veel plezier gebruikt heb de afgelopen jaren. Daarom heb ik nu definitief de overstap gemaakt naar mirrorless en al mijn Canon apparatuur (verschillende camera’s en een zwik lenzen) ingeruild voor een nieuwe Fuji X-T2. Enigszins met pijn in mijn hart omdat ik heel veel herinneringen heb aan het maken van foto’s met die canon camera’s. Maar ik ben er van overtuigd dat ik ook met deze nieuwe camera mooie, leuke en ontroerende herinneringen ga vast leggen.

Maar een nieuwe camera moet natuurlijk uitgeprobeerd worden. En Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker rond te lopen en te klikken. En het mooie weer hielp natuurlijk ook mee. Wat een enorm fijne camera is dat nieuwe speeltje! Nu alleen nog wat meer lef in mn donder om de foto’s te maken die ik echt wil maken. Maar ondertussen klik en schiet ik er lekker op los..

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Comments

comments