Rondje Rotterdam

Weer eens op stap gegaan om wat foto’s te maken. Oefening baart kunst toch ? Dus op de fiets naar Rotterdam (gelijk gesport!) en hier en daar geprobeerd wat leuke plaatjes te schieten. Net zoals altijd bleef ik een beetje hangen rond de erasmusbrug. Gewoon vanwege de mooiste skyline van Nederland. En ook al zijn er al honderdduizend foto’s gemaakt, het blijft toch leuk om hiervan wat plaatjes te schieten.

Dit rondje kreeg nog een kleine twist toen in zomaar in gesprek kwam met een hindoestaanse, gepensioneerde man op skates. Over zijn fiets-hobby, zijn werk als glaszetter in de scheepsbouw waarbij hij toch veel snijwonden heeft opgelopen en over zijn bijna-dood ervaring (in 2000 moest ie gereanimeerd worden en heeft 5 dagen in coma gelegen) en dat ie nog maar een paar jaar te leven heeft wanneer ie geen donor hart krijgt. Erg bijzonder!

Eenmaal thuis heb ik de foto’s uitgezocht en ook al zijn het niet mijn allerbeste foto’s, het is het resultaat van een lekker avondje weg met mijn camera en een bijzondere ontmoeting op de koop toe!

 

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Comments

comments