Photo challenge (5/5)

ik ben uitgedaagd om gedurende 5 dagen 1 foto (per keer/dag) te plaatsen met een verhaal dat bij deze foto hoort.

Dit is alweer de laatste foto van deze photo challenge. Leuk om te doen en wie weet plaats ik in de toekomst nog wel eens van dit soort foto’s of series.
Geweldig trouwens om zo weer eens door mijn enorme fotoarchief heen te bladeren. Elke foto of fotoreeks heeft zo’n zijn verhaal of herinnering. Zo ook deze foto. Deze foto is gemaakt tijdens 1 van onze vakanties in zeeland.Dennis stond voor het raam terwijl de gordijnen nog dicht waren. Ik was zelf wat in het rond aan het klikken met mijn camera tot dat ik Dennis achter t raam zag staan. Door de weerspiegeling van het raam en de schaduwen op zijn gezicht is dit een bijzondere foto geworden. Zelf vind ik dit 1 van mijn favoriete foto’s. Vooral door de schaduwen en weerspiegeling maar ook door de blik van Dennis. Ik hou er persoonlijk niet van als iemand lachend op de foto staat. Dat maakt de persoon op de foto minder echt.

20060728112204-MNIMG_4885-2

Comments

comments