Photo challenge (4/5)

ik benop facebook  uitgedaagd om gedurende 5 dagen 1 foto (per keer/dag) te plaatsen met een verhaal dat bij deze foto hoort.

Ik ben gek op het maken van zwartwit foto’s. Waarom ? Omdat ik dan niet afgeleid wordt van de kleuren en de foto dan meestal beter zn verhaal kan vertellen. Zo ook met deze foto die ik gemaakt hebt ter gelegenheid van ons 12enhalf jarig huwelijk. Deze foto is gemaakt bij ons in het park, waar bij ook onze trouwfoto’s hebben laten maken. met takjes heb ik de schoenen zo laten balanceren dat het net leek of ze lopen. Ik was er wel even mee bezig en had toen ook veel bekijks van alle honden-uitlatende mensen, die het overigens wel een erg leuk idee vonden ! Deze foto hangt nog steeds heel groot bij ons aan de muur!

20070808191711-MNIMG_1717

Comments

comments