Photo Challenge (1/5)

Op Facebook ben ik (een soort van) uitgedaagd om 5 dagen lang elke dag een van mn beste foto’s te laten zien met het verhaal erbij. Degene die mij kennen weten dat ik niet echt een “beste” foto heb (eeuwig kritisch), maar ik heb wel een selectie kunnen maken! Deze eerste foto heb ik gemaakt in juli 2005. Ik ging toen met Raoulsamen naar schiphol met de trein om vliegtuigen te gaan kijken. Het was de eerste keer dat Raoul met de trein ging. Hij vond de treinen veel leuker dan de vliegtuigen ! Deze foto heb ik later ingestuurd voor een fotowedstrijd in een fotoblad en heb er toen de 3e plek mee gehaald.   20050713123633-MN29822-2

Comments

comments

This Article Has 4 Comments
  1. Pingback: Photo Challenge 2/5 - botter17

  2. Pingback: fotballdrakter barn

  3. Pingback: fotbollströjor

  4. Pingback: 3drawing

Comments are now closed.