Kampioen !!!!!

Vanmiddag was het eindelijk zo ver. De kampioenswedstrijd van Dennis z’n basketbal team (Binnenland JU14-2). Tot vandaag stonden ze ongeslagen bovenaan. En nu moesten ze wedstrijd spelen tegen de nummer 2. En die hadden nog maar 1 wedstrijd verloren. Als Binnenland nu zou verliezen zou er nog een wedstrijd gespeeld moeten worden. En daar had eigenlijk niemand zin in. Dus had iedereen ooms en tantes, opa’s en oma’s opgetrommeld om naar de wedstrijd te komen kijken. En die waren ook in grote getale op komen draven. Compleet met toeters en spandoeken.

De spanning bij de jongens was enorm. Dit zou de wedstrijd worden waar ze al weken naar uit keken. En wat voor een wedstrijd werd het. Al vanaf het begin domineerde Binnenland de wedstrijd. Er werden weinig fouten gemaakt en flink gescoord. Ook was de leiding van scheidsrechters erg goed.  Gelukkig was de tegenstander, de Green Eagles uit Maassluia, een goede tegenstander. Eentje die flink tegengas kon geven zodat het een zeer prettige wedstrijd werd om naar te kijken. Helaas voor hun was Binnenland een stuk sterker en won dan ook de wedstrijd met 70-50.

Deze kampioenschap werd na de wedstrijd ook uitbundig gevierd met medailles, taart en het traditionele kleedkamer-feest.

En natuurlijk was ik er bij, samen met oa DE fotograaf van de lokale krant. Hieronder is een beeldverslag van deze wedstrijd die Binnenland JU14-2 verdiend de kampioenschap bezorgde.

Comments

comments