Een uurtje eerder

Vanmorgen ben ik een uurtje eerder opgestaan. gisterenochtend zag ik zo’n mooie zonsopkomst met wat lage mist dat ik baalde dat ik mijn camera niet bij me had. De weersvoorspellingen waren ongeveer hetzelfde als gisteren. Het zou een warme dag worden, voorafgegaan aan een koude nacht. Ik gokte erop dat er vanmorgen ook een lage mist met een mooie zonsopkomst zou zijn. Dus ben ik een uurtje eerder mijn bed uitgesprongen (eerder een half uurtje, maar een uurtje klinkt wat stoerder), snel mijn lunch bij elkaar gepakt en naar het stukje natuur in ons dorp gereden. Nog voor dat de zon op kwam zag het er al fantastisch uit. Maar de opkomende zon maakte het plaatje toch wel af. En wat is het toch heerlijk om in alle vroegte en rond te lopen als alles nog stil en fris buiten is. Ik kan hier wel aan wennen!

 

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Comments

comments