Door de straten van Rotterdam

Al heel de week had ik me er op verheugd, een dagje vrij om door de straten van Rotterdam te zwerven en zoveel mogelijk straatfotografie te doen. Het observeren van mensen en situaties en dat proberen vast te leggen. Straatfotografie is mijn favoriete vorm van fotografie, maar in mijn ogen ook de moeilijkste. Vooral omdat daarvoor een bepaald soort lef voor nodig is en ook goede communicatieve vaardigheden. Twee zaken die ik niet bezit. Desalniettemin ben ik vandaag op pad gegaan en in straatjes en op plekjes belandt waar ik nog nooit geweest was, in de hoop met typische straatfotografie foto’s thuis te komen. Helaas bleek dit project-van-de-dag niet te worden van wat ik er van verwacht en gehoopt had. Ook de foto’s waar ik mee ben thuis gekomen zijn ook anders dan ik van te voren had bedacht. Ok, ik kan blijven hangen in deze teleurstelling of ik kan het een andere keer nog eens proberen. En ik denk dat ik voor die 2e optie ga. Straatfotografie is te leuk en te spannend om het niet te doen. Ook al zijn de komende pogingen misschien een teleurstelling. Er hoeft maar 1 goede foto tussen te zitten die al die mislukte pogingen doen vergeten.

 

wall art

Wall art

Happy feet

Yellow

Yellow

Rotterdam Gemeentehuis

Rotterdam Gemeentehuis

Wall art

wisdom

Kabouter buttplug

Comments

comments