Domburg 2013

Voor de vakantie van dit jaar zijn we weer teruggekeerd naar onze vaste provincie Zeeland. De voorgaande jaren hebben we op Texel gezeten wat op zich erg leuk is, maar ons hart ligt toch bij Zeeland. Maar in plaats van onze vaste stek in Burgh-Haamstede, zijn we nu eens een eiland verder gegaan. Dit jaar zaten we in Domburg. En nu ook niet in een chalet, maar in een echt huisje. En dan ook nog eens maar een paar honderd meter van het strand. pure luxe dus ! En dat was ook echt nodig, want het was fantastisch weer! We waren niet van het strand weg te slaan. Zelfs niet tijdens een enorme storm.

In het kader van mijn nieuwe “sportieve” en “gezonde” levensstijl had ik besloten om op de fiets te gaan. Het is tenslotte maar 100 kilometer fietsen. En 100 kilometer terug. En ik moet zeggen dat het me niet is tegengevallen, om wat verzuring in mijn benen na dan. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Hella en de boys waren wel zo aardig om ook mijn bagage mee te nemen zodat ik zelf niets mee hoefde te nemen op mijn fiets.

En natuurlijk had ik mijn camera meegenomen met het voornemen om veel afwisselende en vernieuwende foto’s te maken, maar ik merk echt dat ik veel te weinig gefotografeerd heb de afgelopen jaren. Daardoor zijn het eigenlijk niet meer dan vakantiekiekjes geworden.

Al met al was het een geslaagde vakantie. Zon, Zee, Strand en mijn gezinnetje. wat wil een mens nog meer ?!

 

Klik hier voor de foto’s.

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Pingback: Domburg 2013 – iPhone « botter17

Comments are now closed.