Voor dag en dauw

omdat het vandaag de laatste echte warme zomerdag van het jaar zou zijn, had ik mijn camera meegenomen naar mijn werk. Ik wilde toch nog snel wat plaatjes schieten van een zonsopkomst en ik wist dat naast de snelweg (A13) een mooi parkje was, vlak tegen vliegveld zestienhoven (wat nu eigenlijk Rotterdam The Hague Airport heet) ligt. Dus voor dag en dauw (klinkt stoer, maar was gewoon rond 7:30 uur) liep ik, samen met wat hondenuitlaters, rond in dat parkje. En wat was het mooi zo ‘smorgensvroeg. De struiken zaten vol met spinnenwebben. Sommige half afgemaakt, andere half afgebroken maar ook hele mooie kunstzinnge webben. Ik had helaas niet veel tijd, want ik moest natuurlijk gewoon naar kantoor. Maar ik heb toch nog een klein half uurtje kunnen rondlopen, genieten en wat plaatjes kunnen schieten.

Sunrise

Sunrise

Sunrise

Spiders web

Home

Home

Comments

comments