Belgische Ardennen – deel 3

Het allerfijnste van op vakantie zijn is dat je met z’n allen op vakantie bent. Dus geen verschillende agenda’s, geen school- of werkstress. gewoon met het gezin weg en samen dingen doen (of juist niet doen). Ik kan hier zo van genieten. Deze vakantie in de Ardennen waren we de eerste week helemaal compleet met z’n vijven. Helaas zat dat de 2e week er niet in doordat er weer gewerkt moest worden. Dus de 2e week waren we maar met z’n drietjes. Zeker niet minder leuk en gezellig, maar anders. Nu de kids groter en volwassen worden zullen we binnen niet al te lange tijd de vakanties uiteindelijk met z’n tweetjes doorbrengen. Gaat ook heel leuk worden, maar toch ook anders.

En wat zijn vakantiefoto’s zonder de familie-kiekjes ? Precies ! Dus ook die heb ik gemaakt. Niet alleen de fantastische mooie natuur en wildvreemde mensen op straat, maar de mensen van wie ik houd heb ik vastgelegd. En ik heb geprobeerd zo min mogelijk geposeerde foto’s te maken. Kan ook bijna niet anders, omdat ik bijna dag en nacht met mijn camera’s rond liep. En ze zijn het ondertussen wel gewend naar zoveel jaar.

Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family
Family

Comments

comments