Belgische Ardennen – deel 2

Ik hou van fotograferen. En het maakt mij niet zo veel uit wat het is. Ik ben gek op mensen fotograferen. Maar ook dieren, bloemen, insecten, water, bomen, enz (oftewel de natuur) vast te leggen vind ik geweldig. Kleur of zwartwit maakt mij ook niet zoveel uit. Wat er maar bij een foto past. Maar de vorm die ik het leukste, maar ook gelijk de allermoeilijkste, vind, is straatfotografie. Hiervoor heb je een bepaald soort brutaliteit voor nodig. Een flink portie zelfvertrouwen en toch aardig sociaal zijn. Ik mis al deze vaardigheden en eigenschappen.

Maar toch probeer ik zo nu en dan wat straatfoto’s te maken. Zo ook in onze vakantie in de Ardennen. Tijdens de bezoekjes aan Maastricht, Malmedy en La Roche wat straatfoto’s gemaakt. Sommige zijn aardig gelukt (in mijn ogen) maar de meeste zijn helemaal niets (die zet ik natuurlijk niet online). Maar al doende leert men, hoop ik.

 

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

On the streets

Comments

comments