Back to the Zoo

Het was al weer een paar jaar geleden dat ik in de dierentuin was. Maar nu ik een weekje vakantie had, moest ik wel weer een keertje gaan. Met een tas vol lenzen (waar ik er uiteindelijk maar 2 van heb gebruikt, maar je weet maar nooit) en mn camera heb ik een dagje in Blijdorp rondgehangen. Het weer zat enorm mee. Er scheen zelfs een warm herfst-zonnetje waardoor er heel mooie contrasten onstonden bij de verschillende dieren. Wel iets lastiger om foto’s te maken, maar des te leuker !

Na zo’n 6 uur rondgelopen te hebben en mn kaartje met ruim 1400 foto’s te hebben volgeschoten was het tijd om weer naar huis te gaan en al dat moois op dat kaartje te gaan uitzoeken. Uiteindelijk hebben 66 foto’s de selectie gehaald. Met een paar (voor mij) toppertjes er tussen. Hieronder mijn persoonlijke top 5, in willekeurige volgorde:

A day at the Zoo

A day at the Zoo

A day at the Zoo

A day at the Zoo

A day at the Zoo

En dit is een slideshow met de complete set foto’s:

Link naar de slideshow, mocht deze hierboven niet te zien zijn.

Comments

comments