Afscheid

Gisterenavond was het zover. Dennis had z’n uitvoering van de afscheidsmusical. Afscheid van groep 8. De musical heette Cash en ging over een bankfiliaal die graag volgens de strenge regels werkte en waar het absoluut niet gezellig was. tijdens de ziekte van de filiaaldirecteur (gespeeld door Dennis), werd de bank omgetoverd tot een gezellige, klantvriendelijk bank. Ondertussen waren er ook nog een stel oplichters aan het werk. Kortom, een musical met een leuk verhaal en enorm leuke liedjes. Dennis had toch een soort van hoofdrol en hij deed het fantastisch. Ik was (en ben nog steeds) apen-trots op hem ! Na de opvoering van de musical was er nog een officieel afscheid door de lerares en leraar , compleet met een tas vol cadeautjes voor de leerlingen. En ter afsluiting nog een hapje en een drankje.

Een periode is afgesloten en over een paar weken begint er voor Dennis een nieuwe periode in z’n leven: De middelbare school. Maar eerst vakantie..

Natuurlijk kon ik op zo’n avond m’n camera niet thuis laten en heb aardig wat foto’s gemaakt. De grote versies van de foto’s zijn op flickr te vinden, maar een slideshow geeft altijd wel een leuk beeld van zo’n avond.

Comments

comments