2010, Het jaar in Beeld

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan mijn jaaroverzicht. Dit wordt alweer het 6e jaaroverzicht. Vol met foto’s van wat er zoals gebeurd is in 2010. Vakanties, basketbalwedstrijden, verjaardagen, fotoshoots en wat al niet meer. Muziek dit jaar is van Asa – Questions.

Dit jaar heb ik overigens nog wat extra’s gedaan. De ruim 70 foto’s die in dit jaaroverzicht staan heb ik nu ook maar eens in een fotoboek laten afdrukken. Er gaat eigenlijk niets boven foto’s kijken die mooi zijn afgedrukt. Daarnaast heb ik dit jaar een soort van toegift gemaakt. Een overzicht van foto’s gemaakt met m’n iphone. Er is zelfs een naam voor: Iphonegraphy.

Net zoals de vorige jaaroverzichten, heeft die van 2010 een aparte pagina op m’n portfolio-site. Maar voor het gemak heb ik ze ook maar op youtube en vimeo gezet. Voor het bredere publiek, zeg maar. En voor de liefhebbers van de vorige jaaroverzichten : 2005 , 2006, 2007, 2008, 2009.

Comments

comments