Midweekje Heijderbos: Uitgelicht

Tijdens ons midweekje Heijderbos heb ik veel foto’s gemaakt, maar voornamelijk snapshots. Toch zijn er enkele foto’s waar ik meer moeite voor gedaan heb. Die verdienen eigenlijk wel een aparte post op deze blog, anders verdwijnen ze zo in de berg met leuke snapshots. En dat zou jammer zijn.

Heijderbos 2010

Ondanks het druilerige weer verscheen er af en toe een eekhoorntje. Ik heb wel lang moeten wachten totdat deze eens goed in beeld kwam.

Heijderbos 2010

Nog voor dat ik deze foto maakte wist ik al hoe er deze er in de nabewerking eruit moest komen te zien. Zo dus.

Heijderbos 2010

Een portret van Hella mag niet ontbreken. Dus bij deze.

Heijderbos 2010

De stijgers voor de waterfietsen. Helaas was het hier te slecht weer voor.

Heijderbos 2010

Ik had me tijdens het boeken van deze vakantie al voorgenomen om deze foto te maken. Hella die geniet van een warm bad, omringt met kaarsjes en een glas echte champagne om onze trouwdag te vieren. Alleen met de nabewerking van de foto ben ik even aan het stoeien geweest.

Heijderbos 2010

Light Painting. Terwijl Dennis en Ik hiermee bezig waren, sloopte ik m’n rode lampje en viel de stroom uit in het hele park !

Heijderbos 2010

Een stuk touw in het bos. Wel vreemd, maar wel een dankbaar onderwerp.

Heijderbos 2010

Een hek en prikkeldraad om een vakantiepark heen ?! Geeft toch te denken, nietwaar ?

Comments

comments