Mandy, Kelly & Sharon

Afgelopen zondag heb ik 3 leuke meiden (Mandy, Kelly en Sharon) mogen fotograferen. Ze wilde heel graag wat foto’s hebben van hun drieën samen. Daarnaast hebben we ook veel individuele portretten gemaakt. Voor mij was het een uitgelezen kans om m’n strobist-fotografie weer eens uit te oefenen. De meeste portretten heb ik gemaakt met behulp van 1 flitser door een paraplu heen. Maar op een gegeven moment kwam de zon zo mooi zacht door, dat ik door ben gegaan met het natuurlijk zonlicht.

Na bijna 2 uur foto’s maken ben ik thuis direct aan de slag gegaan met de vele foto’s. Het selecteren van de foto’s (“deze wel, deze niet. Maar waarom dan niet?”) viel me deze keer zwaar. Er waren zoveel goede foto’s ! Uiteindelijk heb ik een mooie selectie kunnen maken waarvan deze foto’s toch wel mijn favoriet zijn. En dan met name de zwartwit foto’s. Want ik blijf toch wel een fan van zwartwit-portretten.

Sharon, Mandy & Kelly

Sharon, Mandy & Kelly

Mandy

Mandy

kelly

Kelly

Sharon

Sharon

Mandy

Mandy

kelly

Kelly

Sharon

Sharon

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Pingback: Familie Shoot « botter17

Comments are now closed.