In de prijzen

Vorige week werd ik verrast met de mededeling dat ik week-winnaar was geworden van de fotowedstrijd van de lokale krant. Ik had op het allerlaatste moment nog even snel deze foto ingestuurd. Afgelopen woensdagmiddag vond de prijsuitreiking plaats van alle weekwinnaars. Bovendien zou er uit die weekwinnaars de winnaar worden gekozen die de hoofdprijs zou krijgen. Alle weekwinnaars ontvingen de ingezonden foto op canvas (50×80 cm). Vorig jaar had ik ook al meegedaan en was toen ook de weekwinnaar. Die foto hangt nog altijd bij ons in de woonkamer.

Het was tijdens de prijsuitreiking wel even spannend wie de hoofdprijs zou winnen. Niet echt natuurlijk, want ik had mijn foto al voorbij zien komen, voordat de prijsuitreiking was begonnen. “En de winnaar van de hoofdprijs is Marco Nedermeijer !”. Deze hoofdprijs was de ingezonden foto afgedrukt op plexiglas (50×80 cm). Erg mooi overigens. Alleen lastig op te hangen. Dit moet ik nog even verzinnen hoe ik dit het beste kan doen, zonder de muur te perforeren.  1 min-puntje: Hij is in spiegelbeeld afgedrukt ! Maar goed, dat mag de pret niet drukken.

adobe-photoshop-cs4-photographersOok ontving ik deze week de mededeling dat ik een prijs had gewonnen op de website photofacts.nl, naar aanleiding van hun 4 jarig bestaan. Deze prijs was het boek “Photoshop for Photographers CS4”. Een goed boek met daarin allerlei leuke en handige artikelen over hoe als fotograaf je je foto het beste kunt bewerken.

Al met al een flinke prijzenregen. Ik moet zeggen, ik kan hier best aan wennen !

Winnaar fotowedstrijd

foto: Jos Wesdijk

foto: Jos Wesdijk

foto: Jos Wesdijk

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Wim

    Gefeliciteerd!

Comments are now closed.