Door de straten van Amsterdam

Om wat meer ervaring en oefening te krijgen met straat fotografie, ben ik met mijn Fuji X-t2 en mijn nieuwe 23mm lens naar Amsterdam gegaan om daar een poging te doen tot straat fotografie. Aangezien ik zelf niet zo vaak in Amsterdam kom, was het makkelijk “onzichtbaar” te zijn. Ik was namelijk zelf ook een toerist. Ik maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om de World Press Photo tentoonstelling te bekijken. Indrukwekkende foto’s !

Een aantal van de foto’s. De hele set foto’s staat hier.

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone

Comments

comments