50D portretjes: Hella

Al sinds enkele jaren zijn mijn canon 30D en ik trouwe vrienden. Bijna onafscheidelijk. Maar toch heb ik afgelopen vrijdag een nieuwe speeltje erbij: De Canon 50D. Meer megapixels, meer snelheid, meer ISO, meer van alles eigenlijk. Als een kind zo blij ben ik met deze nieuwe camera. Ik ben weer op ontdekkingstocht wat deze camera voor mij kan betekenen de komende jaren. Niet dat er veel grote verschillen zijn in de 30D, maar toch. Alleen de fotobestanden. In plaats van 8mb per stuk, zijn ze nu 18mb per stuk. Ik voel nu al dat dit een aardige aanslag op mijn harde schijf gaat worden !

As usual is Hella weer de “klos” om als model te staan, zodat ik wat moois heb om te fotograferen. Gelukkig vind ze het niet heel erg om te doen. Onze tuin is een ideale locatie om foto’s te maken. Mooie achtergrond, mooi licht. En zo zijn deze nieuwe portretjes van Hella ontstaan. Ik en mijn nieuwe 50D.

Hella

Hella

Hella

bekijk m’n flickr account voor nog meer foto’s.

Comments

comments