Hella na de kapper

Het is bijna traditie. Als Hella naar de kapper is geweest en het is anders dan anders (wat nog wel eens voorkomt), maak ik er wat foto’s van. Geen hoogdravende modellen-foto’s, maar gewoon ff wat kiekjes. Voor mij ook weer een mooi moment om even wat anders uit te proberen. Eerst ben ik met m’n flitser aan de gang gegaan. 1 woord: drama. Hier moet ik echt nog wat meer tijd aan gaan besteden. Dan waren de foto’s weer overbelicht, dan weer onderbelicht. Toen heb ik m’n flitser aan de kant gelegd en een reflectiescherm uit de kast gehaald. Dennis als mijn trouwe assisent ingeschakeld. Dit werd al wat beter.
Uiteindelijk ben ik gewoon weer op de ouderwetse ‘marco’ manier gaan schieten. Gewoon zonder hulpmiddelen. Door al dat gestuntel van mij z’n de foto’s niet echt top, maar wel leuk om Hella d’r vernieuwde kapsel te tonen. Binnenkort maar weer verder stoeien met flitsers en refectieschermen. Nu alleen nog een model vinden die veel geduld met mij kan opbrengen.

oja, de fotootjes:

Hella

Hella

Hella

Hella

Hella

Hella

Comments

comments

This Article Has 1 Comment
  1. Corinne

    Hé, leuk zeg! Nieuwe kapper..?! 😉

Comments are now closed.