Dance Parade 2009

Gisteren was de 14e editie van de Dance Parade in Rotterdam. Eigenlijk was het de 13e, maar die hebben ze maar overgeslagen. Vorig jaar ben ik niet op de Dance Parade geweest, maar dit jaar was ik weer van de partij. Maar niet alleen. Hella ging dit keer ook mee. En ook vrienden van ons vonden het wel eens leuk om de Dance Parade mee te maken. Hartstikke gezellig. En ik had iemand om m’n fototas te dragen !

De route was dit keer ook anders dan vorige jaren. Zelf vond ik deze route de minste van alle routes die ik heb meegemaakt. Redelijk krap allemaal. Maar ook de hele Dance Parade vond ik dit jaar een stuk minder. Oke, hartstikke gezellige mensen gesproken, sfeer was ook goed. Muziek was redelijk (voorgaande jaren was beter). Maar ik had wat meer extravagante mensen verwacht in de Parade. Leuk en maf uitgedost. Maar die waren dit jaar maar op 1 hand te tellen. Best jammer voor als je komt om voornamelijk foto’s te maken. Ook miste ik toch wel een paar trucks, maar gelukkig was de B2S-truck er wel en die had toch, zoals eerdere jaren, de meeste aanhang. Lekker harde muziek, een kar vol enthousiaste mensen.

Zoals gezegd was het fotografisch gezien wat minder allemaal dan voorgaande jaren. Toch ben ik lekker aan het plaatjes schieten geweest. En deze foto’s staan natuurlijk op m’n Flickr-site. Nu nog op zoek naar andere foto’s en filmpjes om mezelf terug te zien…

Voor de liefhebbers. Mijn foto’s van andere jaren: 2004, 2005, 2006, 2007

Comments

comments