4 mei 2009, Dodenherdenking

Aan Dennis was gevraagd of hij bloemen wilde leggen bij het oorlogsmonument bij ons in het dorp. Samen met een paar klasgenootjes. Dat wilde hij wel. Eerst een herdenkingsdienst bijwonen en daarna 2 minuten stilte bij het monument. De burgermeester legde zelf eerst een krans. Daarna mochten de schoolkinderen hun bloemen neerleggen. Ik als ape-trotse vader wilde hier natuurlijk wel foto’s van maken.

Dus ik stond op half 8 al gewapend (beetje vreemde woordkeuze in deze, maar goed) met m’n camera. Het is natuurlijk niet gepast om een hele zwik foto’s te gaan staan nemen, dus had ik me dichtbij het monument geinstalleerd, zodat ik toch nog een aardig plaatje kon maken. Helaas, dat verliep iets anders. Op het moment dat Dennis de bloemen neerlegde ging er een vrouw met haar toch ietwat ruime achterwerk precies voor Dennis staan ! dag moment, dag foto. grmmbll. Maar goed, gelukkig heb ik nog wel wat plaatjes kunnen maken. Volgende keer ga ik op een ander plekje staan……

Had ik al gezegd dat ik ape-trots ben ?

4 mei 2009 - Dodenherdenking

4 mei 2009 - Dodenherdenking

4 mei 2009 - Dodenherdenking

4 mei 2009 - Dodenherdenking

Comments

comments